Με την αφορμή των νέων κρουσμάτων γρίπης Η1Ν1 που δειλά επανεμφανίζονται στα Νοσοκομεία , θα ήθελα να παραθέσω κάποιες σκέψεις μου ως Ιατρός και ως Πολίτης.

Οι Έλληνες καταδυναστευόμαστε από σενάρια συνομωσίας και αντλούμε μία παράξενη ηδονή όταν “αποδεικνύουμε”  άλλο ένα μεγάλο κόλπο. Έχουμε μία πρωτοφανή δυσπιστία σε όλους και όλα, άποψη επί παντός επιστητού και βέβαια είμαστε ηγέτες.

Τα προαναφερθέντα συνοψίζονται στην περσυνή μας εμπειρία με την πανδημία γρίπης. Έδινε οδηγίες η λοιμωξιολόγος Πρόεδρος της Επιτροπής Πανδημίας σε ένα κανάλι, τη διέψευδε μεγαλοσχήμων καρδιολόγος-καθηγητής-υπουργός με την αποστομωτικά επιστημονική δήλωση “Εγώ δεν θα το κάνω το εμβόλιο!”… λες και οι καρδιολόγοι ξέρουν και από λοιμωξιολογία.

Έβγαζε την γνωστή “Ασθενή” ο “Μάκης” στο κανάλι που πιστοποιούσε ότι το τρέμουλο ξεκίνησε μετά τον εμβολιασμό με το “θανατηφόρο” εμβόλιο, της κλείναν σουίτα σε δημόσιο νοσοκομείο οι ταλαίπωροι συνάδελφοι του Δημοσίου για στενή παρακολούθηση προκειμένου να καταπραϋνθεί ο Μάκης, η κοινή γνώμη, η Κυρία, ο Υπουργός, το σύμπαν…

Και τέλος ο απλός Έλληνας Πολίτης, που δικαιώθηκε ! Δεν ήταν Πανδημία, παιχνίδι των Αμερικάνων για να πουλήσουν εμβόλια, εμποτισμένα και με ουσίες για να γίνουμε άβουλα όντα., ένα μάτριξ..

Όλα τα παραπάνω αποτελούν μία ύβρη βέβαια προς τις οικογένειες των ανθρώπων που έχασαν τον άνθρωπό τους από τη γρίπη, δεν ήταν εκατομμύρια οι θάνατοι, ήταν καμιά κατοσταριά, νούμερο που δε συγκινεί έναν χοντρόπετσο Έλληνα. Όλα τα παραπάνω ήταν η αιτία συμπολίτες μας να λειτουργούν επιπόλαια, όπως το τελευταίο μου περιστατικό από την περσινή ιστορία, η 7 μηνών έγκυος συγγενής μου που δεν πίστευε στις “μπούρδες” των ιατρών, περιέφερε την κοιλιά της στο Mall και βέβαια “επέζησε” τελικά μετά 15νθήμερη νοσηλεία στην Εντατική και αφού πήραν με καισαρική το παιδί που ευτυχώς τώρα είναι καλά.
100 περιστατικά νοσήλευσα, 2 πήγαν εντατική, όλα πήγαν καλά
Δόξα τω Θεώ!

Για φέτος λοιπόν και μέχρι να σοβαρευτούμε ως λαός ας ακούμε τις συμβουλές των ειδικών, όπου ειδικοί είναι Μόνο οι Λοιμωξιολόγοι του ΚΕΕΛΠΝΟ ( www.keelpno.gr ) , ας εμβολιαστούν οι ευπαθείς ομάδες με το αντιγριπικό εμβόλιο ( το οποίο προς απογοήτευση των συνομωσιακών περιέχει και το στέλεχος Η1Ν1, ναι οι αμερικανοί τα κατάφεραν…) και ας τηρούμε αυστηρούς κανόνες υγιεινής στην καθημερινότητα μας.

Φιλικά

Print Friendly, PDF & Email